Specialisaties


Fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.


Meer info
Manuele therapie

Manuele therapie

De manueeltherapeut houdt zich bezig met het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten van het bewegingsapparaat. Dat wil zeggen de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. In het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die, behalve met pijn, gepaard kunnen gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten.


Meer info
Sport fysiotherapie

Sport fysiotherapie

Waar de algemeen fysiotherapeut zijn patiënten behandelt om weer de algemeen dagelijkse handelingen te kunnen verrichten, gaat de sportfysiotherapeut vaak nog een stap verder. Hij krijgt doorgaans te maken met klanten die niet alleen weer aan het werk willen, maar ook graag de tennisbaan op en neer willen rennen. Of met sporters die hun sport weer op hun eigen of zelfs een hoger niveau willen beoefenen.


Meer info
Sport Specifieke Revalidatie training (SSR)

Sport Specifieke Revalidatie training (SSR)

Wij bieden ook Sport Specifieke Revalidatie training op het trainingsveld. Vanuit de jarenlange ervaring met het behandelen en begeleiden van patiënten met sport gerelateerde klachten is deze mogelijkheid tot training ontstaan.


Meer info
Echografie

Echografie

De combinatie van echografie en onderzoek geeft richting aan het fysiotherapeutisch handelen. Tevens geeft het ondersteuning bij het eventueel terug verwijzen naar de arts bij verdenking op een pathologie.


Meer info
Epte

Epte

EPTE staat voor Echogeleide Percutane Electrolyse. De nieuwste en meest innovatieve behandelmethode voor spieren en peesklachten op dit moment.


Meer info
Dry Needling

Dry Needling

Dry Needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten. Bij deze therapie wordt gebruik gemaakt van dunne acupunctuurnaalden, waarmee verhardingen in spieren effectief en snel kunnen worden ontspannen.


Meer info
Revalidatie training

Revalidatie training

Revalidatietraining is erop gericht iemand met een blessure of lichamelijke beperking te re-integreren in zijn/haar sociaal/maatschappelijke leefomgeving. Uitgangspunt hierbij is om bestaande beperkingen zoveel mogelijk op te heffen.


Meer info
Mobilizing Awareness

Mobilizing Awareness

Mobilizing Awareness® is een therapie dat als doel heeft om de bewegingsvrijheid van het lichaam terug te krijgen via bewust bewegen (sensomotorische reëducatie).


Meer info