Team


Michel

Michel

Mijn doel is om elke patiënt naar zijn / haar eigen Top niveau te begeleiden. Daarbij wordt gezocht naar de oorzaak van de klacht zodat klachten niet recidiveren.

Chantal

Chantal

Een goede gezondheid staat bij mij voorop. Het is niet alleen voeding of alleen sport. Het is een totaal plaatje van voeding, sport en zeker ook ontspanning.

Thomas

Thomas

Mede door deze ervaring kan ik nu een completere behandelstrategie kiezen die altijd in overleg met de patiënt gekozen zal worden.

Joey

Joey

Mijn interesses liggen bij voetbal en sporten in het algemeen. Ik ben graag in beweging en wordt dan ook zeer enthousiast om mensen te helpen om ook in beweging te komen ongeacht de gebreken die iemand misschien met zich mee brengt.

Demi

Demi

Zelf sport ik graag, ik heb in het verleden altijd gevoetbald, en tegenwoordig ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.

Margot

Margot

Ik ben een enthousiaste allrounder. Sinds enkele jaren ben ik zeer kundig en succesvol fysiotherapeutische behandelingen gaan uitvoeren volgens de Methode Spierkettingen Busquet.

Liselotte

Liselotte

Afgelopen 1,5 jaar heb ik in Amerika gewoond om een master in Adult Education te behalen en nu ben ik weer terug in Nederland.

Annika

Annika

Ik ben 20 jaar oud. Ik ben op het moment 4de jaars fysiotherapie student aan de HAN in Nijmegen.

Diana

Diana

Ik ondersteun het team met receptie en administratieve werkzaamheden. Ik ben er ook voor de patiënten die vragen hebben op gebied van vergoeding fysiotherapie.

Esmee

Esmee

Ik ben Esmee, 26 jaar oud en 4e jaars student fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht! Vanaf februari ga ik stage lopen bij Fysiotherapiepraktijk de Gruijter en daar heb ik heel veel zin in! Zelf werk ik als medische trainer en ben ik in mijn vrije tijd vaak op de hockeyvelden van de Hopbel in Schijndel te vinden. En vanaf nu dus ook hier! Wie weet tot snel!